FantasyFootball.com Forums

The Official Home of Fantasy Football
It is currently Fri Jan 19, 2018 12:24 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 9:04 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Sep 28, 2007 9:06 am
Posts: 0
Still cannot get it to do a conditional pick. I have my priority in order. We'll see what happens. I tried every way mentioned to do a conditional pick. They just show as individual picks in the order I made them, regardless of dollar amount. Order must matter.
Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 2:46 am 
Offline

Joined: Sat Oct 15, 2005 9:29 am
Posts: 4
Location: Hoover, AL
To do a conditional pick (I think) what you do is make your first waiver claim by putting the add player in and then the drop player in and the bid amount....DON'T HIT SUBMIT YET ! Then add another name as conditional and drop the same. Once you finsih picking all conditionals hit SUBMIT and round 1 is finished. You may then do additional rounds. And remember, EVERY TIME you hit submit go to the "PENDING" screen and check. What you will see is your first conditional waiver pick for each round, click on that pick and it will extract all the conditional picks in the the big window on the right.

Hope that helps.....

I figured this out all on my own...so it was very difficult....

And in the end, I may still have it wrong, but I got who I wanted last week...

_________________
Image

Week is over, but I still own Falcoholic. :dance:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 6:08 am 
Offline
Newbie

Joined: Mon Feb 12, 2007 5:29 am
Posts: 0
Stack's correct on how to do the conditional bids, but you have to give the site an hour or so before it shows it. At least it's been that way for me on both IE and Firefox. The best way to make sure it's set up the way you want it to be, is to have it send you an email for each waiver request. That's what I use to make sure that either:

A ) It put my request in correctly
or
B) It's taken out any requests I've deleted.

Then if you give it an hour or so, then check the pending screen, it should show all of your waiver requests. ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 12:48 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Sep 28, 2007 9:06 am
Posts: 0
Thanks guys, I'll try that next week. I HAVE been hitting the submit button after each pick, so that's obviously been the problem. Thanks again for the help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 4:21 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon May 01, 2000 7:00 pm
Posts: 0
Location: MD
" wrote:
Then if you give it an hour or so, then check the pending screen, it should show all of your waiver requests. ;)


Hit "refresh roster" on the team panel and it will update the pending transactions as well.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group